• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
SAĞLIK BAKANLIĞI
Takvim
ÖZEL YÖNETİLİCİLİK
http://www.erzurumapartmanyonetimi.com/

Lağım Faresi İlaçlama

Halk arasında lağım faresi olarak bilinen keme, farelerin en tehlikelisidir. İlaçlama, bu kemirgenlerden korunmanın tek yoludur. Fareler, en küçük omurgalı hayvanlardır. Farelerin çok sayıda türü bulunmaktadır. Lağım fareleri, çok tehlikeli canlılardır. Çünkü aç kaldıkları zaman insanların dudak, kulak ve parmak uçlarını kemirerek beslenebilirler. Yaşam alanlarınızda herhangi bir lağım faresine rastladığınızda, derhal lağım faresi ilaçlama şirketleri ile anlaşmanız gerekmektedir. Sektörde çok sayıda, korsan ilaçlama firmaları bulunmaktadır. Bu firmalara itibar etmeyiniz. Lağım faresi ilaçlama firması olarak hizmet veren ruhsatlı firmamız, sizlere en iyi hizmeti vermek adına her geçen gün çalışmalarımıza bir yenisini daha eklemekteyiz. İlaçlama firmaları arasında 7/24 kesintisiz hizmeti, %100 garantili ilaçlama teknikleriyle sunan tek firmayız. En ekonomik ilaçlama fiyatları ile müşterilerimizi memnun ederek, sektörün öncü firmalarından olmaya devam ediyoruz.

Lağım Faresi ile Mücadele Nasıl Yapılır?
BETİS ilaçlama şirketimiz lağım faresi ile ve diğer haşere, böcek türleri için etkili ilaçlama yapmaktadır. İlaçlama Uygulamalarımız haşere türleri ile etkili ve doğru yöntemler kullanarak yaşadığınız mekânları daha güvenli ve sağlıklı bir hale getiriyor. Farelere karşı gelişmiş ilaçlama teknikleri kullanmaktayız. Bulunduğunuz mekâna gelip ücretsiz keşif hizmeti vererek sizlere en uygun çözüm yolunu sunmaktayız Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarla gerçekleştirdiğimiz lağım faresi ilaçlama işlemleri, sağlığınızı tehlikeye atmadan kesin çözümler sunmaktadır.
Lağım faresi ısırığına maruz kalmak daha tehlikeli bir durumdur. Çünkü lağım fareleri çok pis ortamlarda dolaşarak çok sayıda mikrobun taşıyıcılığını yaparlar. Lağım faresi türünün en büyük olanıdır. Bir lağım faresi ortalama 600 gr ağırlığında olur ve kuyrukları boylarının iki katı uzunluğundadır.Lağım faresi ile mücadele bireysel olarak gerçekleştirilirse, çok tehlikelidir. Lağım faresi kendini tehlikede hissettiği anda kendini savunmak için saldırıya geçerek karşısındaki kişiyi ısırır.

Fare Isırması Sonucu İnsanlara Bulaşan Önemli Hastalıklar
*Veba
*Verem
*Tifo
*Humma
*Parazitsel Hastalıklar
Kaliteli ve güvenilir hizmetlerimizden faydalanmak, en iyi lağım faresi ilaçlama işlemini gerçekleştirmek için, günün her saati, haftanın her günü bizi arayabilirsiniz.

 

 

 

 

Hizmet Talep Formu

 
 
 
 
 
 
Bir Telefon Kadar Yakınız
Kampanya Devam Ediyor
BETİS TEMİZLİK
www.betistemizlik.com

 
Saat
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam17
Toplam Ziyaret222428
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
HİDROJEN PEROKSİT

HİDROJEN PEROKSİT

HİDROJEN PEROKSİT

CAS numarası: 

7722-84-1

EC Numarası: 

231-765-0

PubChem: 

784

ChemSpider: 

763

Donma noktası : 

-0,43°C

Kaynama noktası : 

150,2°C

Molar kütle: 

34,0147 g / mol

Yoğunluk: 

1.135 g/cm3 (20 ° C, 0) 1.450 g/cm3 (20 ° C, saf)

Asitlik (pKa): 

11.75

Kırılma indeksi (nD):

 1,4061

Viskozite: 

1.245 cP (20 ° C)

Dipol moment: 

2.26 D

 

Açıklama

Standart Verileri
Kimyasal formülü H
2O2 olan renksiz ve kokusuz bir sıvı olup, suda ve alkolde çözünebilen,ortama bağlı olarak indirgen ve yükseltgen özellik gösterebilen,kimyasal olarak kararlı olmayan,yoğun sıvı formunda bir kimyasaldır. Kolaylıkla su ve oksijen vermek üzere bozunabilmektedir. % 70- 90 aralığındaki H2Oçözeltileri patlayıcı özellik gösterebilmektedir.Metal safsızlığının katalitik etki gösterdiği durumlarda bu maddenin bozulma hızı artmaktadır.Derişik halde oldukça tahriş edicidir.

Genel Bilgi

 Üretim ve Reaksiyonları

Hidrojen peroksit doğada kar ve yağmur içerisinde az miktarda bulunmaktadır. Eski zamanlarda baryum oksidin havada 500°C’ye ısıtılması ile elde edilen baryum peroksidin sülfat asidi ile muamelesinden elde edilmekteydi.

 BaO2 H2SO 4  -- › BaSO 4 H22
Suyun elektrolizi esnasında katot çevresinde meydana gelir Etil antrakinonun otoksidasyonundan elde edilebilmektedir. Derişik sülfat asidi elektroliz edildiğinde peroksidisülfat asidi elde edilir. İkincil reaksiyon olarak oluşan maddenin su ile reaksiyonundan hidrojen peroksit elde edilebilmektedir.

H2S28 2H2O -- › 2H2SO4 H2O2

Kullanım Alanları

Kimya
% 3’lük çözeltisi oksijenli su olarak,% 70’lik çözeltisi organik maddeleri ve anorganik iyonları oksitlemede kullanılmaktadır.0 luk çözeltisi perhidrol adı altında bu sektörde kullanım alanı bulmaktadır.

Tekstil
% 30-50 arasındaki konsantrasyonları tekstil sanayiinde pamuklu kumaşları beyazlatmak maksadıyla kullanılmaktadır.

Hijyen
% 3-4’lük çözeltisi oksijenli su olarak mikrop öldürücü,temizleyici olarak kullanılmaktadır.

Gıda
Gıda maddelerinde beyazlatıcı olarak kullanılabilmektedir.

Kozmetik
% 3-6’lık çözeltisi kozmetik sektöründe saç boyalarında katkı maddesi olarak ve saç sarartılması amacıyla kullanılmaktadır.

Su
Su arıtma sistemlerinde Trihalometanlar ve haloasetik asitleri azaltırken, su arıtmada hidrojen peroksit,koku azaltma,su tadı değiştirme,ozon miktarını artırma veya azaltma maksadıyla kullanılmaktadır.


Tarım
Hidroponik olarak bazı çiftçilik sulama çözümlerinde hidrojen peroksit zayıf solüsyon halinde kullanılmaktadır.

Patlayıcı
Bu sektörde organik peroksit patlayıcısı oluşturmak için kullanılmaktadır.